Nova sezona 2017-18

22.8.17 so v Spittalu-Seeboden Ivančani odigrali pripravljalno tekmo z reprezentanco Omana.

Novi trener Aleksander Bracovič je na tekmo odpeljal 18 igralcev, kateri so vsi dobili priložnost na tekmi.

Od začetka do konca tekme, se je igral silovit ritem, ki so ga narekovali reprezentanti Omana, ki se v Avstriji pripravljajo že 20 dni. Risi so se z dobro taktično postavitvijo odlično upirali nasprotniku in tudi prihajali do priložnosti za gol. Z odlično igro je rise vodil kapetan Marko Šajn, ki je na sredini igrišča s svojo izkušenostjo delil žoge svojim mlajšim soigralcem in jih vodil, kot se za kapetana spodobi. Ob svojem boku je Šajn imel odličnega domačega vezista Gašperja Mrzela, ki se je vrnil v domači klub, po izhodu iz mladinskih selekcij v 1.državni ligi in je velika okrepitev za Ivančane. Gostje so stalno pretili, vendar niso prebili ivanške obrambe. Polčas se je na presenečenje vseh končal brez zadetkov.

Do 60.minute se rezultat ni spremenil, potem pa so naši fantje , vidno utrujeni od peklenskega tempa , prvič po lepi akciji Omana, klonili. V nadaljevanju je trener Bracovič opravil še nekaj menjav, tako da so vsi fantje dobili priložnost zaigrati proti spoštovanja vrednemu nasprotniku.

Oman je do konca zadel še dvakrat. Naj omenimo, da so v naši ekipi manjkali še štirje igralci.

 Ivančani bodo v novo sezono štartali s  pomlajeno in popolnoma prenovljeno ekipo. Poleg Mrzela sta se v domačo vrsto vrnila  tudi nekdanji kapetan Mitja Kovačevič in Čož Kristjan, ter največja okrepitev , nekdanji prvi strelec Risov, sedaj trener- Aleksander Bracovič.

Novega trenerja čaka težko delo, saj mora v kratkem času  uigrati popolnoma novo ekipo.

Prvenstvo se začne 26.08.2017 s prvo domačo tekmo proti NK Sava

 

You may also like...