POROČILO ZA SELEKCIJO U-10 IN U-11

Pretekli vikend smo pričeli s tekmovanjem v MNZ ligi z ekipama U10 in U11.
V letošnjem letu smo se odločili združiti omenjeni selekciji, da bi lahko skupno 40 igralcem zagotovili najbolj optimalne pogoje dela na treningih, konkurence in primernih tekmecev v 3 različnih tekmovanjih. Tako imamo prijavljene 3 ekipe, ena izmed teh pa vključuje 2 tekmovalni ekipi, ki tekmujeta vzporedno na dveh igriščih. Pravzaprav so to 4 ekipe v 3 ligah. V prihodnjih 2 mesecih v klubu upamo na popolno predanost vseh otrok in staršev nogometu, da bomo brez problemov izpeljali jesenski tekmovalni del prvenstva. 

S treningi smo pričeli 31.7. vendar je bila udeležba še nepopolna. V zadnjem tednu se je številka že približala tisti želeni. V primerjavi s prejšnjo sezono sedaj treniramo 4x tedensko, zato pričakujemo da bodo fantje od letošnje sezone odnesli še več kot do sedaj. Kot skupina so se zelo dobro ujeli, prav tako dobro trenirajo, zato jim pa občasne “muhe” ne zamerimo.
Obe tekmi se rezultatsko nista odvili po željah staršev :), vendar sta bila oba trenerja z videnim zadovoljna. Ker je bila to poleg tekmovalne tudi prva tekma nasploh za selekciji v novi sezoni, sta le te bili oder, da fantje pokažejo kaj se pridobili skozi poletje, za oba trenerja pa pokazatelj čemu bomo posvečali več pozornosti in kaj bomo popravili v prihodnjih mesecih. 

Veselimo se nove sezone!

 

You may also like...