SELEKCIJI U-17 IN U-19 GOSTOVALE V NOVEM VADBENEM CENTRU HNK RIJEKE-RUJEVICA

V soboto so se naši selekciji kadetov in mladincev odpravile na gostovanje pri HNK Rijeka. Prijazni gostitelji so nas okoli 11,00 ure dopoldan sprejeli v novem vadbenem centru NA RUJEVICI. Vsi naši fantje so bili vidno z videnim v novem vadbenem centru fascinirani in obenem navdušeni nad pogoji katere ponuja novi dom HNK RIJEKE. Novi center na Rujevici z  štirimi  igrišči z naravno travo in dvema igriščema z umetno podlago in vsemi spremljevalnimi objekti zagotavlja naravnost vrhunske pogoje za delo na najvišjem nivoju. Fantje so si takoj po ogledu popolnoma novega objekta odpravili v garderobo in začeli z pripravo na tekmo. Prvi so svojo tekmo na igrišču z umetno podlago odigrali naši kadeti kateri so se pomerili z vrstniki letnika 2001.

Več kot očitno je bilo da so se naši fantje zvenečega nasprotnika malce ustrašili in pokazali preveliko spoštovanje ter bili v uvodu tekme priseljeni na igro na naši igralni polovici. Prav tako pa so naši fantje videli kaj pomeni igrati z nasprotnikom kateri stalno vrši presing že na naši polovici in praktično ne pusti razviti igre ali posesti. Prav tako so fantje občutili kako je igrati proti nasprotniku kateri igra na en ali maksimalno dva dotika in praktično ne dovoli igre na kontakt. Naši gostitelji so v uvodnem delu v katerem so dominirali tudi dosegli edini in obenem zmagoviti zadetek. V nadaljevanje prvega polčasu pa so tudi naši fantje vzpostavili ravnotežje in si priigrali nekaj priložnosti za dosego zadetka. Še najbližje izenačujočemu  zadetku je bil naš igralec Živkovič Saša kateremu je to bil debi za ekipo Ivančne Gorice. V drugem delu srečanja je naš trener MIHA Gril dal priložnost vsem fantom in praktično zamenjal celo ekipo v kateri pa se rezultat ni spremenil.

Takoj po kadetski tekmi pa so svojo tekmo odigrali še mladinci in prav tako izgubili z istim rezultatom 1::0 za naše gostitelje. Tekma je potekala v podobnem scenariju kot kadetska z razliko, da se je pri naših fantih opazila neuigranost po posameznih linijah saj je v prestopnem roku prišlo kar 5 novih igralcev (Križman, Fink, Kastelic, Vuk in Hasanbašič)

V sami tekmi pa je bilo videti da ekipa ima potencial in še veliko rezerve v uigravanju po linijah ter široko klop in obenem prepotrebno konkurenco.

HNK Rijeka je po obeh tekmah vse naše fante sprejela v novem vadbenem centru, kjer smo si privoščili več kot zasluženo pozno popoldansko kosilo.  Strokovno vodstvo je bilo z videnim zadovoljno in obenem videlo še veliko prostora za napredek v igri.

Naš klub  pa se prav lepo zahvaljuje našim gostiteljem za lepo sobotno popoldne in druženje v  novem centru NA RUJEVICI.

 

Rujevica 2m Rujevica 3m

Rujevica 4mmn20160123_114419

mn20160123_121744mn20160123_144711

You may also like...