USPEH NAŠE DEVETKE V AJDOVŠČINI

V soboto 20.05.2017 se je naša selekcija udeležila turnirja v Ajdovščini. Organizatorji so na dobro pripravljeni zelenici zelo tekoče izpeljali turnir za igralce letnika 2008. Naši fantje so z dobro in organizirano igro osvojili prvo mesto v svoji predtekmovalni skupini z dvema zmagama in enim remijem. V osmini finala pa je naše fante čakala domača ekipa Primorja, katera ne bila dorasla naše ekipi in smo se brez večjih težav uvrstili v četrt finale turnirja. Na omenjeni tekmi pa je spremljevalec turnirja postalo tudi močno deževje, ker je še dodatno otežilo pogoje za igro na igralni površini. V četrtfinalni tekmi pa je našo ekipo čakala ekipa Medvod, katera je pokazala dobro borbeno in obrambno naravnano igro in bila dostojen nasprotnik našim fantom. Naši fantje so na omenjeni tekmi prevladovali v polju in si ustvarili veliko lepih situacij za dosego gola, vendar gola niso in niso uspeli doseči. Končno je prišel zadetek za polfinale iz prekinitve, vendar moramo poudariti, da čisto zasluženo glede na potek dogodkov na tekmi.

 V polfinalu je našo ekipo čakala zelo dobra ekipa Bilj, katere pa se naši vrstniki niso ustrašili in bili v polju dostojen nasprotnik.  Na polfinalni tekmi so se našim fantom zaradi slabe koncentracije in utrujenosti pripetili dve napaki, kateri sta odločili polfinalno tekmo. V tekmi za tretje mesto proti ekipi Proteus pa so naši fantje spet pokazali pravi obraz in svojo borbenostjo in željo dobili tekmo za tretje mesto z rezultatom 2:0.

 Kot trener selekcije U-9 bi vse fante pohvalil za prikazano igro, svoj pristop in borbenostjo ter starše za bučno podporo na tribunah v športnem parku v Ajdovščini. Prav tako bi za pristop in veliko borbenostjo pohvalil drugo skupino fantov naše selekcije katere je istočasno odigrala svoj turnir v Šmartnem. Druga skupina fantov je bila za svoj trud in željo nagrajena z zmago na zadnji tekmi turnirja proti ekipi NK Trebnja.

Treningi za selekcijo U-9 se nadaljuje po ustaljenem ritmu ponedeljek, sreda in petek ob 17.30 uri. V soboto pa nas za Bežigradom čaka zadnji prvenstveni turnir po sistemu 4:4.

 

 

You may also like...